Jobba hos oss

Vi börjar redan att planera inför sommaren och söker ett helt gäng av olika kvaliteter!

 

 

Bubbel, rosé och loose häng

Sommarpersonal till Bratt

Vill du ha en riktigt kul sommar och samtidigt tjäna pengar?

Vi ser verkligen fram emot sommaren 2024 med att få underhålla Falkenbergarna och turisterna med god mat och dryck, evenemang, konserter och nattklubbar. Vill du bli en av oss är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.Vi söker flertal tjänster, se vad som passar dig bäst. Märk gärna ditt CV vad du söker för tjänst.

 

BARTENDER

Vi söker bartenenders,  gärna med erfarenhet där du får jobba både i restaurangmiljö på kvällarna och under våra nattklubbstillfällen under sommarveckorna.

 

KÖK

Heltidstjäst med arbetstider både dag- och kvällstid. Vi söker dig som har erfarenhet av både varm och kallkök, som är självgående och har erfarenhet av restaurang med a la carteverksamhet.

 

SERVIS

Vi söker dig som brinner för servering inne i vår restaurang, du behöver ha fyllt 18 år. Erfarenhet av servering i a la carte restaurang krävs.

 

BRATTOLINO, KONSERTER och NATTKLUBB

Och sist men inte minst söker vi dig som gillar puls, konserter och lite enklare servering ute på vår gård på Brattolino. Ett intresse av mat och goda drinkar är ett plus i kanten och tycker det låter spännande få jobba på nattklubb och på musikevenemang. Ingen längre erfarenhet krävs, men en god servicevilja och taggad på att bli upplärd restaurangarbetera uppskattas. Här kan du både får jobba med enklare servering, barservering, garderobiär, glasplock, och diskare. Från 16 år.

Skicka din ansökan till: per@gustafbratt.se 

Hoppas vi ses!

Error: No template found at index: 0 for banner Error: No template found at index: 1 for banner