Aktuellt

WE CAN DANCE IF WE WANT TO
 • WE CAN DANCE IF WE WANT TO

 • Datum: 2019-01-25 | Tid: 22:00 - 02:00
 • ÅRETS ROLIGASTE FEST FÖR 35+

  NU är det dags för revansch igen. Dags att putta undan ungdomarna som aldrig varit med om känslan som uppstår när kassettbandet trasslade sig i bergsprängaren eller när din kille hade tagit slut på ditt hårspray. Nu är det åter igen er tur att visa var skåpet ska stå! Den 25 januari öppnar vi åter igen dörrarna för alla er som kanske inte nyss fick åldern inne för att köpa vin på Systemet. DJ Elof kommer stå i båset och hålla er på fötterna hela natten fram till stängning klockan 02:00 och ni kommer hitta en hel del gamla favoriter i baren!

  Kvällen inleds med livemusik av SODA POP runt 22.00, för att direkt kicka igång kvällen med full fart.

  Börja redan kvällen i 80-talets tecken i vår restaurang genom att prova vår “WE CAN DANCE”- meny speciellt för kvällen. Vi erbjuder en 2 el 3-rätters meny för att smaka på gamla goda 80-tals klassiker. När du bokar bord ingår entrén för festen. Boka ditt bord HÄR

  Garantera en rolig start på 2019 och köp din förköpsbiljett på Gustaf Bratt. För 140:- får du en kväll du sent kommer att glömma!

Torsdagen den 14 februari
 • Torsdagen den 14 februari

 • Skäm bort din hjärtevän, dig själv eller någon som du vill skämma bort med en vällagad middag i stämningsfull miljö hos oss på Bratt.

  Vi erbjuder en bred a la carte meny med någonting för alla, utöver det erbjuder vi även vår populära avsmakningsmeny (5-rätter) men vinpaket om man önskar eller en trevlig 3-rätters till ett reducerat pris.

  Boka ditt bord redan nu online eller ring oss tis-lör på 0346-103 31.

  Varmt välkommen!