Vallarna 2021

Sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater

– En hejdlöst kul jubileumsshow med alla buskisfavoriter!

Som närmsta samarbetspartner rekommenderar vi varmt årets sommarbuskis på Vallarnas friluftsteater. Endast 10 minuters promenad från vår restaurang.

Gillar du att skratta och bli underhållen av störtsköna karaktärer i idyllisk miljö? Ja då är definitivt något för dig. I sommar firar de dessutom 25 år med Falkenbergs legendariska utomhusteater. Den 4 juli kan de äntligen öppna upp portarna till Vallarna igen, och de har laddat upp med en hejdlös kavalkad av sketcher och skämt med alla deras buskisfavoriter genom åren. På scen har de buskisveteranerna Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson, Annika Andersson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck. Med andra ord är det säkrat för en skrattkavalkad av sällan skådat slag. Sommarbuskis spelas hela sommaren och då finns ju såklart vi här för dig för att erbjuda vällagad mat med god dryck i samband med föreställningen.

Vi kommer som alltid anpassa våra öppettider efter föreställningar så det passar att komma och äta hos oss både före och efter. Vi kommer att erbjuda utöver vår breda a la carte meny en 2 -och 3-rätters buskismeny för våra gäster. Här bokar du enkelt ditt bord.

Önskar du hellre bokning via telefon så når ni oss på telefon tisdag-lördag från klockan 13.00 på 0346-103 31

 

VALLARNA MENY 2021

Varför inte börja middagen med en läskande “buskisdrink” innan maten?

Förrätt

Klassisk Toast Skagen med de godaste tillbehören

Varmrätt

Oxfilé med potatisgratäng serveras med smörstekt sparris och krämig pepparsås

Dessert

Vaniljglass med jordgubbar, grädde och maränger

2-rätters 450:- / 3-rätters 500:-