Vallarna 2023

Skrot, hopp & kärlek på Vallarnas friluftsteater

Som närmsta samarbetspartner rekommenderar vi varmt årets skrattfest på Vallarnas friluftsteater. Endast 10 minuters promenad från vår restaurang.

Förra årets succéföreställning följs i år upp av ännu en skrattbuskis, signerad Pär Nymark, denna gång med Mikael Riesebeck som parhäst i manusskrivandet. Det blir en galet rolig och explosiv rockabilly-buskis med stålkam, brylkräm, kärlek och naturligtvis också lite hembränt. På scen ser vi publikfavoriterna Annika Andersson, Mikael Riesebeck, Claes Månsson (Bertram Heribertsson ersätter Claes på turnén), Jojje Jönsson med flera, redo att bjuda på årets absolut skrattigaste föreställning. Teatern spelas hela sommaren och då finns ju såklart vi här för dig för att erbjuda vällagad mat med god dryck i samband med föreställningen.

Vi kommer som alltid anpassa våra öppettider efter föreställningar så det passar att komma och äta hos oss både före och efter. Vi kommer att erbjuda utöver vår breda a la carte meny en 2 -och 3-rätters buskismeny för våra gäster. Här bokar du enkelt ditt bord.

Önskar du hellre bokning via telefon så når ni oss på telefon tisdag-lördag från klockan 13.00 på 0346-103 31

 

VALLARNA MENY 2023 presenteras inom kort.

Error: No template found at index: 0 for banner Error: No template found at index: 1 for banner