• Gustaf Bratts lillebrorsa en trappa ned inne och ute.
    Ett enklare häng helt enkelt…

Bratt har fått en lillebrorsa!

Det är med stor glädje vi välkomnar vår nya familjemedlem BRATTOLINO – Bratts lillebror en trappa ner. En lite mer ”hangloose brorsa” med fokus på att umgås i en avslappnad miljö. I en skön soffa på uteserveringen nere på gården eller inomhus i vår glasveranda på entréplan. Här erbjuder vi en enklare meny så som stenungsbakad pizza, smårätter, charkbricka och kvällens varmrätter som varieras varje vecka. Så samla vänner, kollegor eller familj för att komma till oss för en avkopplad stund med god mat och dryck. Just nu är vi i full gång för att snart öppna upp för helgöppet på försäsongen för dryck och Brattolinos meny kommer att erbjudas vecka 26 och då finns det även möjlighet för bordsbokning utomhus.

Bubbel, rosé och loose häng

Bubbel, vin och loose häng

Här kan du slinka in på ett gott glas bubbel eller någon fräscht drink i lite skönt kvällshäng.

Musik ligger oss varmt om hjärtat

Sommaren 2020 var alldeles unik och behövdes tas om hand på ett extra omsorgsfullt sätt, hade vi musikkvällar i ett lite mindre format, men självklart lika trevligt och underhållande.

Den här sommaren är fortfarande väldigt oviss, men vi är på tårna och kommer göra vårt bästa för att ni ska kunna komma och njuta av mat och musik hos oss såklart i en coronaanpassad miljö – sittande publik med avstånd mellan borden och varandra. Inom kort presenteras sommarens livemusikartister på utescenen.

Varmt välkommen till Brattolino