• Brattolino

    Varmt välkommen 1 Juli – Då kickar vi upp grindarna för Brattolino!

Bratt har fått en lillebrorsa!

Det är med stor glädje vi välkomnar vår nya familjemedlem BRATTOLINO – Bratts lillebror på gården en trappa ner. En lite mer ”hangloose brorsa” med fokus på att umgås i en avslappnad miljö. I en skön soffa på uteserveringen nere på gården, med utsikt över vackra Ätran och Tullbron. Här erbjuder vi en meny med någonting för alla, allt från goda pizzatapas till fräscha sommarsallader och kärleksfullt grillad entrecõte! Våra pizzatapas bakas i vår äkta, Italienska stenugn som nu hittat sin plats hos oss.

LÄS BRATTOLINOS MENY HÄR

 

 

Bubbel, rosé och loose häng

Bubbel, rosé och loose häng

Här kan du slinka in på våra bubbel- och rosékvällar, lite skönt kvällshäng och cocktailkvällar med fokus på fräscha sommardrinkar. Våra favoritartister skapar en skön atmosfär i baren och loungen.

 

 

Sommartoner

Då denna sommar är alldeles unik och behöver tas om hand på ett extra omsorgsfullt sätt, kommer vi att ha musikkvällar i ett lite mindre format, men självklart lika trevligt och underhållande. På vardagar i juli underhåller vi våra matgäster med musik i coronaanpassad miljö – sittande publik med avstånd mellan borden och varandra.

 

 

Sommarschemat för artister veckorna 27-31 på BRATTOLINOS utescen på gården.

Säsongspremiären 1 juli – LILY ARBOR

Duon Lovisa och Felicia underhåller första kvällen för sommaren på BRATTOLINOS scen utomhus på gården. Med fantastiska röster kommer de att underhålla middagen med influenser från indiefolk, americana och pop. Varmt välkomna att vara med oss att kicka igång sommaren för BRATTOLINO. Boka ditt bord då vi har väldigt begränsade med platser, det gör ni enkelt här på vår hemsida.

Torsdag 9 juli – Lydia & Benjamin

Sommaren på BRATTOLINO startar igång med Lydia Schough och Benjamin Önhed som tolkar både gamla klassiker och nya hits mellan 20-22. Boka ditt bord idag då det är väldigt begränsat med platser på grund av att det är viktigt att vi håller avstånd i dessa tider. En bokningsavgift tillkommer på 100kr per bokad plats för underhållningen.

Onsdagar – J Örjansson Unplugged v. 28-32

Vad vore en sommar utan Johan Örjansson? Såklart även i dessa tider vill vi höra hans sköna röst sjunga på vår utegård, men betydligt mer avskalat. 5 onsdagar i sommar kan ni se honom på scenen tillsammans med sin gitarrist underhålla våra matgäster på BRATTOLINO mellan ca 20-22. Boka ditt bord idag då det är väldigt begränsat med platser på grund av att det är viktigt att vi håller avstånd i dessa tider. En bokningsavgift tillkommer på 100kr per bokad plats för underhållningen.

 

Torsdagar – Carl-Oscar Korenado & Ebba Mård Andersson v. 29-31

En akustisk spelning med en musikalisk duo underhåller oss 3 torsdagskvällar i sommar. Sångaren i ”I AM NOVA” och musikalartisten Ebba tolkar covers som kommer att underhålla våra matgäster mellan kl. 20-22 för våra matgäster på BRATTOLINO. Boka ditt bord idag då det är väldigt begränsat med platser på grund av att det är viktigt att vi håller avstånd i dessa tider. En bokningsavgift tillkommer på 100kr per bokad plats för underhållningen.

Fredagar – Sommarquiz med Patrick v. 27-32

Med en stor portion humor bjuder Patrick på ett roligt och fartfyllt musikquiz för alla åldrar ute på stora scenen. Här blandas de senaste hitsen med gamla härliga klassiker. Kort och gott finns här något för alla, ung som gammal. Pratric kör igång runt 21.00,  5 fredagar under sommaren. Boka ditt bord för att vara med att spela eller droppa förbi i mån av plats.

Måndagar – Måndagsrock v. 28-31

Då det är så gott som omöjligt att få ihop vårt orginalkoncept med Måndagsrock har vi valt en variant och kör istället DJ spelningar där vi bjuder in olika ”ROCK DJ:S” som spelar olika tema av rock med bland annat Iron Maiden, The Clash, Europé och svensk punk.

Mer info vem som spelar olika kvällar hittar ni på facebook

 

Varmt välkommen 1 juli
– då kickar vi upp grindarna för BRATTOLINO!