• Brattolino

    Gustaf Bratts lillebrorsa en trappa ned ute inne och ute. Ett enklare häng helt enkelt…men har just nu stängt för säsongen.

Bratt har fått en lillebrorsa!

Det är med stor glädje vi välkomnar vår nya familjemedlem BRATTOLINO – Bratts lillebror en trappa ner. En lite mer ”hangloose brorsa” med fokus på att umgås i en avslappnad miljö. I en skön soffa på uteserveringen nere på gården eller inomhus i vår glasveranda på entréplan. Här erbjuder vi en enklare meny så som stenungsbakad pizza, smårätter, charkbricka och kvällens varmrätter som varieras varje vecka. Så samla vänner, kollegor eller familj för att komma till oss för en avkopplad stund med god mat och dryck. Men just nu har Brattolino stängt för säsongen men öppnar upp inom en snar framtid.

 

 

Bubbel, rosé och loose häng

Bubbel, vin och loose häng

Här kan du slinka in på ett gott glas vin eller något fräscht bubbel i lite skönt kvällshäng.

 

 

Musik ligger oss varmt om hjärtat

Då denna sommar var alldeles unik och behövdes tas om hand på ett extra omsorgsfullt sätt, hade vi musikkvällar i ett lite mindre format, men självklart lika trevligt och underhållande. Under hösten och vinter kommer vi att fortsätta med samma koncept såklart i en coronaanpassad miljö – sittande publik med avstånd mellan borden och varandra. Mer info kommer inom kort.

 

 

Varmt välkommen till Brattolino