• Gustaf Bratts lillebrorsa en trappa ned inne och ute.
    Ett enklare häng helt enkelt…

Bratts lillebrorsa!

Det är med stor glädje vi välkomnade vår nya familjemedlem BRATTOLINO – Bratts lillebror förra sommaren. En lite mer ”hangloose brorsa” med fokus på att umgås i en avslappnad miljö. I en skön soffa på uteserveringen nere på gården eller inomhus i vår glasveranda på entréplan. Här erbjuder vi en enklare meny så som stenungsbakad pizza, smårätter, charkbricka och några favoriter från storebrorsans meny. Så samla vänner, kollegor eller familj för att komma till oss för en avkopplad stund med god mat och dryck. Från och med den 9 juli kan du njuta av BRATTOLINOS MENY

Bubbel, rosé och loose häng

Bubbel, vin och loose häng

Här kan du slinka in på ett gott glas bubbel eller någon fräscht drink i lite skönt kvällshäng. Öppet varje dag från 17.00. Njut av något gott och äta, erbjuder både lite smårätter som chark och ost, småpizzor och hela varmrätter. Läs hela menyn här.

Musik ligger oss varmt om hjärtat

Sommaren 2020 var alldeles unik och behövdes tas om hand på ett extra omsorgsfullt sätt, hade vi musikkvällar i ett lite mindre format, men självklart lika trevligt och underhållande. Så eftersom det är samma restriktioner i år så blir det även det här året småskaligt för våra matgäster.

Vårat musikprogram hittar du här.

Varmt välkommen till Brattolino