Mat med kärlek

  • Mat med kärlek

Gustaf Bratt - Mat med kärlek

Mat är vår största passion!

Vi erbjuder en bred á la carte meny med någonting för alla. Allt från klassiska rätter, säsongsbetonad mat till mer moderna och nytänkande alternativ. Vi lagar all mat med väl utvalda råvaror och vår ambition är att handla så närodlat och närproducerat vi kan. Falkenberg är känt för sitt stora utbud av lokala matproducenter, och här har vi verkligen tillgång till helt fantastiska råvaror.

 

Se hela vår meny

 

 

En liten oas

Restaurangen erbjuder flera olika delar där du garanterat hittar en plats som passar dig och ditt sällskap. Glashuset, Gamla matsalen, Loftet eller på Brattolino och uteserveringen, välj det som passar bäst för tillfället. I vårt hus välkomnas du oavsett om du vill hänga i baren och äta charkuterier eller äta en vällagad middag.

Vår förhoppning är att det ska kännas lika naturligt att komma till oss på Gustaf Bratt för att äta enklare smårätter likväl som en välkomponerad avsmakningsmeny med vinpaket. Vårt hus är en oas där du alltid  kan förvänta dig det lilla extra.

Restaurang Gustaf Bratt - Gamla matsalen
Gustaf Bratt - Mat med kärlek

Menyer för alla tillfällen

Vi vill att alla ska kunna hitta något gott som passar för tillfället. Välj från vår breda À la carte meny där vi självklart alltid har vegetariskt alternativ som även gå att ordna ett vegansk alternativ. Är du bara lite hungrig passar våra smårätter fint.
Är ni sugna på något extra är vår skaldjursplatå mycket populär, liksom vår avsmakningsmeny med vinpaket.

Hos oss är alla barn välkomna, och vår barnmeny erbjuder ett urval av våra barns favoriträtter. Vi gör gärna mindre portioner ur vår À la carte meny om ni önskar. Se hela vår meny

Kontakta oss gärna om ni har frågor!

Error: No template found at index: 0 for banner Error: No template found at index: 1 for banner