We Can Dance If We Want To
  • fredag . 26 Jan

• Gustaf Bratt

We Can Dance If We Want To

Nu är det dags för revansch igen. Dags att putta undan ungdomarna som aldrig varit med om känslan som uppstår när kassettbandet trasslade sig i bergsprängaren eller när din kille hade tagit slut på ditt hårspray. Nu är det åter igen er tur att visa var skåpet ska stå! Den 26 januari öppnar vi åter igen dörrarna för alla er som kanske inte nyss fick åldern inne för att köpa vin på Systemet. DJ Elof kommer stå i båset och hålla er på fötterna hela natten fram till stängning klockan 03:00 och ni kommer hitta en hel del gamla favoriter i baren! Kvällen inleds med livemusik av partybandet “LEIFS” runt 22.00, för att direkt kicka igång kvällen med full fart. I restaurangen erbjuder vi utöver den ordinarie a la carte menyn, en 2-rätters för endast 295:- med igenkänning från 80-talet. För alla matgäster så ingår entrébiljetten ner till festen, så passa på att boka ditt bord redan idag HÄR Garantera en rolig start på 2018 och köp din förköpsbiljett på Gustaf Bratt, om inte ett perfekt julklappstips till dina kära vänner som aldrig kan bestämma sig. För endast 120:- får du en kväll du sent kommer att glömma!

• 120 SEK

• Gå till eventet på Facebook

• Datum.

• Info.

• Inträde.

• lördag . 27 Jan

• Klubb Bratt

Platinum Nightclub

Vi tackar för senast!!! Det blev en helt magisk kväll på Juldagen! Nu håller vi stängt ett tag och laddar batterierna för nästa löningshelg i januari. Mer info kommer ni hitta här och på Facebook inom kort.

• .

SEK