WE CAN DANCE IF WE WANT TO

ÅRETS ROLIGASTE FEST FÖR 35+

NU är det dags för revansch igen. Dags att putta undan ungdomarna som aldrig varit med om känslan som uppstår när kassettbandet trasslade sig i bergsprängaren eller när din kille hade tagit slut på ditt hårspray. Nu är det åter igen er tur att visa var skåpet ska stå! Den 25 januari öppnar vi åter igen dörrarna för alla er som kanske inte nyss fick åldern inne för att köpa vin på Systemet. DJ Elof kommer stå i båset och hålla er på fötterna hela natten fram till stängning klockan 02:00 och ni kommer hitta en hel del gamla favoriter i baren!

Kvällen inleds med livemusik av SODA POP runt 22.00, för att direkt kicka igång kvällen med full fart.

Börja redan kvällen i 80-talets tecken i vår restaurang genom att prova vår “WE CAN DANCE”- meny speciellt för kvällen. När du bokar bord ingår entrén för festen. Boka ditt bord HÄR

 

Förrätt

“Mini smörgåstårta”

Röra på kallrökt lax på kavring toppad med räkor, senapsdressing, citron och dill

Varmrätt

Grillad ryggbiff med potatisgratäng, ungsbakad bifftomat, haricoverts och krämig pepparsås

Dessert

Chokladmousse med vispad grädde och bär

2-rätters 325:-

3-rätters 380:-

 

Garantera en rolig start på 2019 och köp din förköpsbiljett på Gustaf Bratt. För 140:- får du en kväll du sent kommer att glömma!

VÄLKOMMEN!

 

Vårt urval ur a la carte menyn 25 januari

Förrätter

Mini smörgåstårta” Röra på kallrökt lax på kavring toppad med räkor, senapsdressing, citron och dill 95:-

Toast Skagen 165:-

Saltbakade rödbetor med getostkräm, honungsvinägrett, kapris, gulbetschips och krispig purjolök 130:-

Bifftartar med krämig äggula, krispig purjolök, kapris, senapsvinägrett och örtmajonäs 155:-

Varmrätter

Smörbakad hälleflundra med potatispuré, pepparrot, räkor, grillad citron, dill och skirat smör 295:-

Pepparbiff, grillad ryggbiff med potatisgratäng, ugnsbakad bifftomat, haricoverts och krämig pepparsås 255:-

Grillad entrecôte 300gr med pommes frites, sockerärtor, lök, bifftomat och varmslagen bearnaise 325:-

Tryffelrisotto med skogschampinjon, spenat och parmesan 220:-

Dessert

Chokladmousse med vispgrädde och bär 75:-

Creme Brûlée 100:-

Bourbòne vaniljglass med chokladsås och maränger 85:-

 

 

 

Bratt Klubb