Måndagsrock – Tullbronegro & Simon Alexander!

22/7 – Måndagsrock med Tullbronegro Simon Alexander!

Tullbronegro har på kort tid etablerat sig som ett av de bättre hyllningsbanden till norska rockikonerna Turbonegro. Med f.d medlemmar från bla Vains of Jenna, Transport League, What Tomorrow Brings, samt en tvättäkta kulturikon i förarsätet, är Tullbronegro väletablerade killar som verkligen bjuder upp till show och fest.

Simon Alexander – Sedan sin debut 2017 har Falkenbergaren Simon Alexander skapat sig ett namn inom indie/folk-scenen, där hans röst liknas vid bla Jeff Buckley och Matt Corby. Efter sina framgångar på Spotify förra året med singeln Slide så följde framträdanden på bland annat Göteborgs Kulturkalas, Live At Heart och Nobelbankettens efterfest.

I år släpper han ny musik med siktet att göra ett ännu större avtryck med sina personliga texter och hjärtevärmande melodier, och tillsammans med sitt band på scen bjuds det på både gammalt och nytt!

Simon Alexander öppnar upp kvällen med sitt band för att sedan släppa loss galningarna i Tullbronegro. I samband med spelningen serverar vi grillbuffé till ett reducerat pris ute på gården, endast 195kr. På måndagsrocken har vi alltid FRI ENTRÉ vid dörren. Boka bord på grillbuffén på 0346-10331 el bokning@gustafbratt.se. Vi serverar vår populära grillbuffé ute på gården från ca kl. 17.00. Vi har även öppet i vår À la carte restaurang inomhus från 16.00. boka online HÄR. Varje fredag avslutas kvällen med nattklubb. Önskar du äta inne i restaurangen av vår À la carte meny går det bra att boka online HÄR. Önskar du äta inne i restaurangen av vår À la carte meny går det bra att boka online HÄR.