Take Away meny

 

TAKE AWAY MENY VECKA 2 & 3

Beställ din mat på 0346-103 31 eller bokning@gustafbratt.se

 

Förrätter

 

Toast Skagen med smörstekt toast, syrad rödlök, dill och citron

145:-

Krämig jordärtsskockssoppa med rostad jordärtsskocka, sockrade tranbär och friterad purjolök

85:-

Bifftartar med vaktelägg, saltbakad rödbeta, kapris och dijonkräm

125:-

 

Varmrätter

Fisk- och skaldjursgryta med torsk, hummer, selleri, dill, citron, aioli och grillat surdegsbröd

 215:-

Teriyakibakad savoykål med picklad kålrot, rostade mandlar, smörstekt portabello och lime aioli

165:-

Oxfilé med potatisgratäng, bakad brysselkål, friterad palsternacka och krämig pepparsås

265:-

 

BRATT-MENYN

 

Toast Skagen med smörstekt toast, syrad rödlök, dill och citron

Oxfilé med potatisgratäng, bakad brysselkål, friterad palsternacka och krämig pepparsås

Creme brûlée

 

3-Rätters 425:-

 

Desserter/Ost

Creme brûlée

60:-

Chokladterrine med mjuk maräng, honeycomb, vispad saltkaramell och blodapelsinkräm

85:-

Ostbricka, 3 sorters ost med fröknäcke och marmelad

110:-