SOMMARTONER PÅ UTESCENEN

Brattolino

Då denna sommar fortfarande är under hårda restriktioner kommer vi fortsätta på ett extra omsorgsfullt sätt att ha musikkvällar i ett lite mindre format, men självklart lika trevligt och underhållande. Under juli och början av augusti underhåller vi våra matgäster med musik i coronaanpassad miljö – sittande publik med avstånd mellan borden och varandra. Endast drop in gäller på uteserveringen under sommaren, bordsbokning endast inomhus på Gustaf Bratt en trappa upp.

 

 

FREDAGAR- musikquiz med Patric

Med en stor portion humor bjuder Patrick på ett roligt och fartfyllt musikquiz ute på stora scenen på BRATTOLINO. Här blandas de senaste hitsen med gamla härliga klassiker. Kort och gott finns här något för alla, ung som gammal. Patric kör igång runt 21.00,  5 fredagar under sommaren med start 9 juli.

 

TORSDAGAR – Benjamin med vänner

Under 4 torsdagar i sommar med start 14 juli kommer ni underhållas av en musikalisk duo bestående av Benjamin Öhnhed som gästas av Anna Liljedahl eller Lydia Schough. Under middagen på BRATTOLINOS uteservering kan ni äntligen njuta av livemusik igen. Spelningen sker med pauser mellan 20.00-22.00.

 

ONSDAGAR – Johan Örjansson (Inställd)

Under de senaste 12 åren har vi alltid sett Johan och hans band uppträda på vår utescen, men i år får vi istället gratulera honom till hans 2 nytillskott i familjen. Så i sommar kommer han behövas hemma med sin familj och lovar hans fans att han är tillbaka på scenen nästa sommar.

 

MÅNDAGSROCKEN – Downtown gästar

Under 4 måndagar med start 14 juli kommer Jimmy och hans kollegor på Downtown göra gästspel hos oss. En variant på måndagsrock likt förra året, med skön rockmusik av DJ i baren och gött häng.