SOMMARTONER PÅ UTESCENEN

Äntligen är vi tillbaka med fullband på utescenen och magiska sommarkvällar med lokala artister och god mat.

 

 

Johan Örjansson med Band – 13/7, 20/7, 27/7 och 3/8

I år är Johan Örjansson med band tillbaka på Bratts utescen med ny energi och ny musik efter 1 år med uppehåll från scenen. Njut av magiska sommarkvällar på Bratts utegård med så väl nyskrivet material och gamla favoriter. Johan med band kan du se live vid 4 tillfällen i sommar, Onsdagar vecka 28-31.

 

Falkenberg NON STARS – 30/7

Efter trettio år har flodhästen växt sig rund o go, är i toppform och nu ska det förbanne mig stampas! Hippopottomus känns framför allt igen på sitt gladlynta sinne, obevekliga målfokus och vilja att partaja. Plus att den stampar ned allt som kommer i dess väg. Sådana är vi. Så, nu kommer de tyngre och starkare än någonsin. Lördagen vecka 30 bjuder Gustaf Bratt och Falkenberg Non Stars på en show du sent ska glömma, räkna med att bli mörbultad.

 

Bandet LEIF – 8/7 och 5/8

LEIF är ett liveband från Falkenberg som lirar festmusik endast från den svenska partyeliten. De blandar det allra senaste och hetaste från svenska artister med klassikerna man minns från förr. Med mycket spelglädje, energi och glimten i ögat ser de alltid till att bjuda på dem själva och att publiken har roligt med dem för att kunna skapa den bästa partystämningen.

 

 

SODA POP – 22/7

Ett välkänt band från Falkenberg  som funnits sedan 90-talet och har sin bas i Falkenberg. Med nuvarande sättning har gruppen hängt ihop i över ett decennium. Bandet består av: Bengt Johnsson-ledgitarr & sång, Bengan Karlsson-trummor, Per Berntsson-bas, Lucas Silvner- keyboards & sång och Jimmy Egenvall-rytmgitarr & sång. Ett rutinerat gäng där samtliga medlemmar tidigare spelat i mer eller mindre kända sammanhang och konstellationer. Repertoaren utgörs av ”covers med en touch av eget”, i ett urval från 60-tal till 2022, där Soul, Blues, Pop och Rock blandas i en bubblande mix.

 Bra drag – 15/7

Efter Stig Vigs bortgång 2012 bestämde sig några av medlemmarna i familjen Nilsson från lilla Ljungby för att starta ett band för att hylla den legendariska låtskrivaren och musikern Dag Vag. Sagt och gjort, bandet startade med 4 medlemmar samma år men har sedan dess bara utökats. I år har det även tillkommit en blåstrio och kan man bättre spendera en sommarkväll än att dansa till Falkenbergs kanske mest svängiga band?!