Sommarjobba hos oss

Kökspersonal

Vi på restaurangen söker kockar, grillkock, kallskänka, restaurangbiträde till vårt team inför sommaren. Vi söker drivna och självständiga personer till vårt team. Till din profil hör ett glatt humör och en positiv inställning. Du är bra på att samarbeta, har passion för kvalitet och brinner för att laga mat.

Visstidsanställning v 27-32 100% Avtalsenlig lön eller enl överenskommelse

Lagerjobb

Vi söker också en person som kan ta hand om leveranserna av mat och dryck, du ska ha en god fysik då det är tunga lyft, du ska även ha en god organisationsförmåga då det är viktigt att allt ställs i rätt ordning. Ingen tidigare erfarenhet krävs då du blir upplärd på plats. Då detta jobb är perfekt för en ungdom som vill tjäna lite extra på sommaren men ändå vill ha tid över för annat roligt så ser vi gärna att du är mellan 16-18 år. Arbetstid ca 3-4 dagar/v ca 4h/dag V27-32

Skicka din ansökan med ditt CV samt referenser till: koket@gustafbratt.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta kökschef Cristian Amaya.

Mobil: 070-8170804 (mellan 10-18 Tis-Lör)

Restaurang, bar & Nattklubb

Under sommaren har vi öppet vår stora a la carte restaurang en trappa upp, vi har även en uteservering och en grillbuffé på utegården under konserterna. I huset finns även 4 olika barer att få jobba i, både inne och utomhus och nattklubbsbar.

Vi söker:

Bartenders, servispersonal för vår A la Carte restaurang (krävs erfarenhet), servispersonal till utegården, diskare, garderobiär och entrépersonal.

Kan detta vara något för dig tveka inte på att skicka in din ansökan till hanna@gustafbratt.se eller per@gustafbratt.se