NYÅR PÅ BRATT

NYÅRSMENY

Vi har komponerat en välsmakande lyxig 3-rätters meny som kommer att imponera på er själva och era gäster. Menyn är färdigställd och klar så det är bara för er att värma och servera.

För att beställa var god kontakta oss senast 26 december.

Ni hämtar maten på Gustaf Bratt på nyårsafton 31/1 mellan 14.00-16.00 och då medföljer det enkla instruktioner på hur ni går tillväga när ni ska värma maten.

Önskar ni hjälp med passande vinrekommendationer till menyn så säger ni bara till vid beställningen, så ordnar vi med detta också.

Har ni frågor kring maten försök ta reda på det innan via telefon, 0346-103 31 eller mail, bokning@gustafbratt.se för att göra det så smidigt som möjligt. Det går inte att lösa ändringar på plats på nyårsafton.

 

Meny:

  

Krämig hummersoppa med dillpicklad, fänkål och brödkrutonger

  

Oxfilé med tryffelpotatispuré, ragu på savoykål, rökt sidfläsk och rödvinssås

 

 Chokladkaka med champagneinlagda bär och frasig sockerkaka

  

Menypris 445:-

Endast varmrätt 245:-