Musik 2022

Sommarkonserter på Gustaf Bratt

Våra sommarkonserter är alltid välbesökta, och när gräddan av lokala artister besöker oss varje sommar gungar hela gården! Vår meny på Brattolino är omåttligt populär och när alla är mätta och bandet tagit sista ackordet, öppnar vi upp Nattklubben (Onsdagar och Lördagar) som sjuder tills det ljusnar!

Vi presenterar stolt:

Fred 8/7 – Bandet Leif

Måndag 11/7 – Måndagsrock
Onsdag 13/7 – Johan Örjansson
Fredag 15/7 – Bra Drag

Måndag 18/7 – Måndagsrock
Onsdag 20/7 -Johan Örjansson
Fredag 22/7 – Soda Pop

Måndag 25/7 – Måndagsrock
Onsdag 27/7 -Johan Örjansson
Lördag 30/7 – FBG Nonstars

Måndag 1/8 – Måndagsrock
Onsdag 3/8  -Johan Örjansson
Fredag 5/8 – Bandet Leif

Bordsbokning på Brattolino och biljetter

Musikkvällar med Johan Örjansson och Falkenberg Nonstar erbjuder vi en färdig 2-rätters meny för 355:-. Då ingår även entrén i priset och menyn presenteras inom kort.

Övriga musikkvällar serveras Brattolinos sommarmeny.

Dagar då vi INTE har musik kör vi drop in, så alltså endast bordsbokning vid musikevenemang.

All bordsbokning på Brattolino på konsertkvällarna görs via bokning@gustafbratt.se eller tel 0346-103 31

Vill ni endast köpa biljetter gör ni det vid entrén.

Speltider:
Onsdagar:  20.30-22.30
Fre-lör:       21.00-23.00

Johan Örjansson

I över 10 års tid har Johan stått på scenen på Gustaf Bratt troget varje sommar. Allt startade på en trall ute på gården sommaren 2007.

Johan spelar sitt egna material och det är anledningen att han återkommer år efter år. Och naturligtvis säger han ”stor anledning är även hans fantastiska och trogna publik”. Han har under årens lopp spelat in hela 5 album.

Leif

Leif är ett liveband från Falkenberg som lirar festmusik från den svenska ”partyeliten”. De blandar de allra senast och hetaste hitsen med klassikerna man minns från förr. Med mycket spelglädje, energi och glimten i ögat ser de alltid till att bjuda på sig själva och att publiken har roligt. De ger 110% för att skapa den bästa partystämningen.

Soda Pop

Sodapop har funnits sedan 90-talet och har sin bas i Falkenberg. Med nuvarande sättning har gruppen hängt ihop i över ett decennium. Repertoaren består av ”covers med en touch av eget” och låtarna är ett urval från 60-tal till 2017 där soul, blues, pop och rock blandas i en bubblande mix.

Bandet består av: Bengt Johansson – leadgitarr och sång, Bengan Karlsson – trummor, Per Berntsson – bas, Lucas Silvner – keyboards och sång och Jimmy Egenvall – rytmgitarr och sång. Ett rutinerat gäng där samtiliga medlemmar tidigare har spelat i mer eller mindre kända sammanhang.

Falkenberg Non stars

Falkenberg Non Stars – the final flodhäst

Efter trettio år har flodhästen växt sig rund o go, är i toppform och nu ska det förbanne mig stampas! Hippopottomus känns framför allt igen på sitt gladlynta sinne, obevekliga målfokus och vilja att partaja. Plus att den stampar ned allt som kommer i dess väg. Sådana är Falkenberg Non stars. Så nu kommer de tyngre och starkare än någonsin! 30 juli bjuder Falkenberg Non Stars på en show du sent ska glömma, räkna med att bli mörbultad.

Falkenberg Non Stars 2022 är:

Peter Nilsson – trummor

Christian Kullberg – bas

Jonas Hultén – specialFX

Christian Dalin – sång

Andreas Kullberg – orgel

Joakim Hultén – gitarr

Christian Lagerby – saxofoner

Roger Wennstig – trombon

Niklas Skoglund – trumpet

Leif Fernqvist – trumpet

 

Bra Drag

Efter Stig Vigs bortgång 2012 bestämde sig några av medlemmarna i familjen Nilsson från lilla Ljungby för att starta ett band för att hylla den legendariska låtskrivaren och musikern Dag Vag. Sagt och gjort, bandet startade med 4 medlemmar samma år men har sedan dess bara utökats. I år har det även tillkommit en blåstrio och kan man bättre spendera en sommarkväll än att dansa till Falkenbergs kanske mest svängiga band?!

Måndagsrock

På måndagar i sommar omvandlas nattklubben och Brattolino till en rockbar. I år kommer ni se Jonas Thornberg & Fegenbandet vid 3 tillfällen, 11/7, 18/7 och 1/8. Måndagen den 25/7 kommer ni se en favorit i repris, Quaterback.