Matdagarna 8-9 september

Lunchmeny under lördagen på matdagarna

 

Förrätter

Toast skagen med smörstekt bröd, syrad rödlök, dill och citron

145:-

Kantarelltoast med smörstekt bröd och västerbottenost

95:-

 

Varmrätter

Spätta ”Grenoble” med pressad potatis, rödbetor, kapris och brynt smör

155:-

Getostsallad med betor, ruccola, valnötter, honung och örtkräm

135:-

Majskycklinginnanlår med rostad potatis, bakad pumpa, grönkål, örtkräm och rödvinssås

175:-

Kålpudding med kokt potatis, pressgurka, lingon och gräddsås

140:-

 

Dessert

Crème brûlée

80:-

Vaniljglass med chokladsås och maränger

65:-

 

3-rätters lunchmeny

Toast skagen med smörstekt bröd, syrad rödlök, dill och citron

Majskycklinginnanlår med rostad potatis, bakad pumpa, grönkål, örtkräm och rödvinssås

Crème brûlée

325:-

 

 Om du önskar boka bord så gör du det enklast online HÄR eller ringer du oss på 034610331.