Matdagarna 8-9 september
Lunchmeny under lördagen på matdagarna
Förrätter
Toast skagen med smörstekt bröd, syrad rödlök, dill och citron
145:-
Kantarelltoast med smörstekt bröd och västerbottenost
95:-
Varmrätter
Spätta ”Grenoble” med pressad potatis, rödbetor, kapris och brynt smör
155:-
Getostsallad med betor, ruccola, valnötter, honung och örtkräm
135:-
Majskycklinginnanlår med rostad potatis, bakad pumpa, grönkål, örtkräm och rödvinssås
175:-
Kålpudding med kokt potatis, pressgurka, lingon och gräddsås
140:-
Dessert
Crème brûlée
80:-
Vaniljglass med chokladsås och maränger
65:-
3-rätters lunchmeny
Toast skagen med smörstekt bröd, syrad rödlök, dill och citron
Majskycklinginnanlår med rostad potatis, bakad pumpa, grönkål, örtkräm och rödvinssås
Crème brûlée
325:-
Om du önskar boka bord så gör du det enklast online HÄR eller ringer du oss på 034610331.