Julbord på restaurang Gustaf Bratt

  • Julbord på Gustaf Bratt

 

 

Julbord på restaurang Gustaf Bratt

I år firar vi julen på ett lite annorlunda sätt hos oss. Vi anpassar oss efter rådande förhållande och serverar därför julbordet på tallrik i 4 serveringar. Vi har gott om plats i huset och sprider ut våra gästerna runt om i de olika rummen. Allt för att alla våra gäster ska känna sig trygga i vår miljö. Önskar du sitta helt separat med ditt sällskap eller om du hellre önskar dig julbord för avhämtning så ordnar vi efter dina önskemål. Menyn serveras varje dag vi håller öppet, från 19 november till och med 19 december.

Julbord på restaurang Gustaf Bratt

Julbord i 4 serveringar eller som en liten buffé direkt på bordet

Sill & Lax

Ett urval av det allra godaste kalla rätterna från havet. 5 olika sorters sill, sotad och gravad lax med senapskräm och friterad dill, vår omåttligt populära skagenröra på räkor, bakat ägg med rökt kaviar, kokt potatis, Spiseknäcke och västerbottenost.

Kallskuret

Vår klassiska svenska gratinerade julskinka serveras med en sötstark senap, hemmagjort lantpaté med picklad lök och saltgurka, rökt vildsvin och hjortinnanlår som serveras med cumberlandsås och en krispig Waldorfsallad.

Småvarmt

Vår omtyckta hemmagjorda Janzons frestelse, med Halländsk grönkål, julköttbullar, krispig fläsksida, brysselkål och rödbetssallad

Dessert

Ris ala Malta med saftsås och kanel, julig saffranspannacotta med bär samt vårt egna klassiska julgodis.

Menypris 525kr

– På ett coronaanpassat sätt där vi serverar din tallrik till bordet – inget spring ingen trängsel.

För bokning av bord eller andra frågor kontakta oss på 0346-103 31, bokning@gustafbratt.se eller boka bord för mindre sällskap online. (1-8 personer)