Jul på Bratt

Julbord på Gustaf Bratt 2017

 

Upplev jul på Gustaf Bratt. Ett vällagat traditionellt  julbord i stämningsfull miljö. Utöver vårt julbord erbjuder vi varje kväll en À la carte meny med någonting för alla. Under fredag och lördagskvällen avslutas kvällen med DJ nere i nattklubben.

Vi serverar vårt julbord från 24 november till den 17 december torsdag-söndag.

Torsdag: Julbord från 18.00                           465:-

Fredag: Julbordslunch från 12.00                  325:-  (  ENDAST 8 & 15 December )

Fredag: Julbord från 18.00                              545:-

Lördag: Julbord från 18.00                              545:-

Söndag: Familjejulbord från 13.00                 325:- ( 2 sittningar, 13.00 & 17.00 )

Glögg och gottebord ingår!

Kontakta oss gärna för mer frågor eller funderingar. Vi tar likväl emot större företag som har möjlighet att sitta separat, som mindre sällskap som kommer känna sig varmt välkomna i stämningsfull och mysig miljö. Ni når oss enklast på dagtid från 12.00 tisdag-söndag eller via mail:  bokning@gustafbratt.se

 

NYÅR PÅ BRATT

I goda vänners lag avnjuter ni en 6-rätters middag i Gustaf Bratts anrika lokaler. Ankomst sker mellan 18.30-20.30 och efter middagen flyttar vi ner på Bratts innergård för att skåla in det nya året samt se på ett sprakande fyrverkeri över Tullbron. Efter tolvslaget fortsätter kvällen långt in på småtimmarna om man så önskar.

 

6-rätters meny 650:-

Tartar på forell med krämigt ägg, pepparrot, friterad purjolök och sikrom

Krämig soppa på jordärtskocka från Ugglarp och knaprigt sidfläsk

Ankleverterrine med päronkompott, pistage och brioche

Hjortrostbiff från Harplinge med rotselleripuré, friterad grönkål, picklade tranbär och viltsky 

Ostar med tillbehör 

Mjölkchokladpannacotta med apelsin och saltrostade macadamianötter 

 I menyn ingår en ”bubblande” skål vid tolvslaget

 

3-rättersmeny Take Away

Vill ni inte stå bakom spisen så har vi lösningen. Vi har komponerat en välsmakande lyxig 3-rätters meny som kommer att imponera på er själva och era gäster. Menyn är färdigställd och klar så det är bara för er att värma och servera. Vi skickar med rekommendationer på viner som ni själva kan inhandla. För att beställa var god kontakta oss senast 27 december.

 

Krämig soppa på jordärtskocka från Ugglarp och knaprigt sidfläsk

Hjortrostbiff från Harplinge med rotselleripuré, friterad grönkål, picklade tranbär och viltsky

Mjölkchokladpannacotta med apelsin och saltrostade macadamianötter

Menypris 445:-
Endast varmrätt 245:-