• Brattolino

    Varmt välkommen 9 Juli – Då kickar vi upp grindarna för Brattolino!

Bratt har fått en lillebrorsa!

Det är med stor glädje vi välkomnade vår nya familjemedlem BRATTOLINO – Bratts lillebror på gården förra sommaren. En lite mer ”hangloose brorsa” med fokus på att umgås i en avslappnad miljö. I en skön soffa på uteserveringen, nu med delar under tak, nere på gården, med utsikt över vackra Ätran och Tullbron. Njut av musikunderhållning på utomhusscenen under middagen. Här erbjuder vi en meny med någonting för alla, allt från goda stenungsbakade pizzor till fräscha sommarsallader och kärleksfullt grillad köttbit! Våra pizzor bakas i vår äkta, Italienska stenugn som nu hittat sin plats hos oss.

 

 

Bubbel, rosé och loose häng

Bubbel, rosé och loose häng

Här kan du slinka in på våra bubbel- och rosékvällar, lite skönt kvällshäng och cocktailkvällar med fokus på fräscha sommardrinkar. Våra favoritartister skapar en skön atmosfär i baren och loungen.

 

 

Sommartoner

Sommartoner

Då denna sommar är alldeles unik och behöver tas om hand på ett extra omsorgsfullt sätt, kommer vi att ha musikkvällar i ett lite mindre format, men självklart lika trevligt och underhållande. På vardagar i juli underhåller vi våra matgäster med musik i coronaanpassad miljö – sittande publik med avstånd mellan borden och varandra. Under sommarveckorna 28-32 kommer vi att erbjuda livemusik under middagen tisdag-fredag. Se separat program inom kort!

 

 

Varmt välkommen 1 juli – då kickar vi upp grindarna för BRATTOLINO!