TAKE AWAY MENY
FÖRRÄTT
Jordärtskockssoppa med picklad pumpa och jordärtskockschips
85:-
Kalixlöjrom med smörstekt toast, smetana, hackad gräslök, dill och citron
195:-
Toast Skagen med smörstekt toast, syrad rödlök, dill & citron
145:-
Tonfiskcarpaccio med friterad grönkål, rostade sesamfrön, picklad chili, korianderkräm & sojavinägrett
125:-
Ankleverterrine med pumpamarmelad, saltrostade pistagenötter & brioche
115:-
Bifftartar med krämig äggula, krispig purjolök, friterad kapris, senapsvinägrette & örtmajonäs
125:-
VARMRÄTT
Fiskgratäng med hälleflundra, räkor, forellrom, pommes duchesse, citron, dill och vitvinssås
195:-
Halstrad röding med kokt potatis, picklad gurka, äpple, pepparrot och beurre blanc
225:-
Tryffelrisotto med champinjon, spenat och parmesan
145:-
Hjortytterfilé med saltbakad rotselleri, lökkräm, frasig grönkål, picklade steklök och viltsky
255:-
Frasig fläsksida med potatispuré, grillad spetskål, honung och timjansky
195:-
Oxfilé med potatisgratäng, bacon, fermenterad rödkål, rödbetschips och krämig pepparsås
275:-
DESSERT
Ostbrocka med tillbehör
80:-
Creme brûlée
60:-
Chokladkaka med havtornsgrädde, syltade havtorn, kolakräm och hasselnötter
60:-